Pentru început Asociația Umanitară a Spitalului Smeeni lansează Campaniile

Direcționare 3,5%

• pentru recuperarea procentului de 3,5% din impozitul datorat statului – Orice contribuabil, persoana fizică, poate direcţiona 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală.

În urma acestei Campanii pentru „Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe profit al persoanelor fizice care doresc să ne fie sprijin” ne dorim să strângem peste 1.000 de adeziuni, atât din cadrul salariaţilor Spitalului, cât şi din exterior.

Dacă dorești să donezi 3,5% din impozitul pe venit te rugăm să printezi formularul de mai jos, să îl completezi cu datele tale și să îl trimiți pe adresa spitalului, sau să îl aduci personal. Suntem bucuroși să te cunoaștem!

Formular pentru redirecționarea 3,5% din impozitul pe venit

Direcționare 20%

• pentru recuperarea procentului de 20% din impozitul pe profit datorat statului – În baza unui contract de sponsorizare, companiile pot direcționa 20% din impozitul pe profit datorat statului către o organizație non-profit, cu condiția ca valoarea sponsorizării să fie până în limita 20% din impozitul pe profit datorat sau 0,75 % din cifra de afaceri – limita a fost majorata de la 0,5% la 0,75%prin Legea nr. 156/2019 incepand cu 29.07.2019 – (se alege cea mai mică dintre aceste sume).

Sponsorizarea se poate face integral (o dată pe an) sau trimestrial și se deduce din impozitul pe profit al perioadei de referință. – O facilitate fiscală anuală prin care companiile care înregistrează profit pot alege să direcționeze, fără niciun cost (nu afectează profitul net al companiei), 20% din impozitul pe acest profit către o cauză umanitară.

Alege să sprijini Asociația Umanitară a Spitalului Smeeni direcționând 20% din impozitul pe profit, fără niciun alt cost pentru companie. In acest mod, poți controla o parte din taxele tale care, altfel, s-ar pierde în bugetul de stat.

ASOCIAŢIA își propune ca prin sumele colectate să doteze Spitalul de Boli Cronice Smeeni cu aparatură medicală, necesară asigurării unor servicii medicale de calitate. De asemenea, dorim să îmbunătățim condițiile oferite pacienților Spitalului de Boli Cronice Smeeni, în vederea oferirii unui spațiu plăcut, confortabil și cu o dotare modernă.

La fel ca orice altă organizaţie care trebuie să strângă bani, să se facă cunoscută în cadrul comunităţii, să adere la programe, să depindă de sponsori, avem multe sarcini de realizat. Sperăm ca şi dumneavoastră să fiţi alături de noi printr-o sponsorizare şi/sau o donaţie, care ne va motiva şi va face posibilă misiunea noastră.

Toți banii colectați vor fi investiți în spital, pentru sănătatea dumneavoastră !

Pe cine poți contacta pentru detalii în legătură cu redirecționarea a 3,5%, 20% / donații către Asociație

Bogdana Vasile, Secretar,
asociatia.spitalsmeeni@gmail.com